Retur & Reklamation

Retur & Reklamation

Fliink tilbyder 30 dages* returret.

Du kan købe retur lige her

Ved returnering beder vi dig printe og udfylde vores returseddel i linket nedenstående og vedlægge denne i din retur pakke.

Hent returseddel: her

Ved returnering husk venligst følgende:

  • Husk at skrive dit fulde navn og ordrenummer.
  • Husk at sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Så behold postkvittering og tracking nummer
  •  Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, kan vi lave et fradrag i refusionen svarende til varernes fald i værdi.
  • Ved forsendelsen skal du huske at vælge erhvervslevering (ikke pakkeshop).
  • Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Fliink. Bortkommende returpakker er ikke Fliink's ansvar.

Når du handler online på www.Fliink.dk, har du 30 dages fortrydelsesret. Din returret løber fra den dag, du har modtaget varen. 

Når varen returneres og fortrydelsesretten benyttes, returneres varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må selvfølgelig gerne pakke varen ud og prøve den. Fortrydelsesretten bortfalder dog, hvis der er tydelige tegn på at varen har været i brug. 

Når du benytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen til os. Når du sender returvarer til os gennem et fragtfirma, så husk at få en kvittering for at din pakke er afsendt, som bevis på at du har overdraget varer til fragtfirma. Du kan købe retur lige her

Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet. I dette tilfælde betaler du 49 kr for at pakken bliver sendt tilbage til os. 

Hvis du glemmer at afhente din pakke i pakkeshoppen og den efter tid bliver sendt retur til os, kontakter vi dig for at finde en løsning. 

    • Hvis du ønsker at få sendt pakken tilbage igen skal du selv betale fragten for en genlevering.
    • Såfremt du ikke ønsker at få gensendt pakken kræver vi et håndteringsgebyr på 49 kr. 

Din returpakke skal returneres til følgende adresse:

Fliink Aps
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
Att: Fliink webshop retur
 
Bemærk: Retur skal sendes direkte til ovenstående virksomheds adresse.
Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop. Derudover, så modtager vi ikke returpakker sendt med DAO.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene sættes tilbage til din bank/kort, som købet er foretaget med. Det sker når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes. Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter modtagelsen.

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med produktet
Hvis der er noget galt med varen, er dit købt omfattet købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid” (når du har opdaget fejlen på varen) og hurtigst muligt. Du kan reklamere ved at sende os en mail til: hello@fliink.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage yderligere instrukser.

Ombytning
Hvis du ønsker at bytte en vare, til en anden størrelse, farve eller style, bedes du lægge en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Fliink ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Fliink ApS
Klamsagervej 32, st. 10.
8230 Åbyhøj

CVR nr.: 43139754
Email: hello@fliink.dk